RM20.00 - RM68.00
Wainscoting PU 2400mm
Price RM20.00 - RM68.00
Product SKU Pu2400
Size (L x W x H) 240 cm x 86 cm x 27 cm
Availability In Stock
Size
Quantity
Description
Highlight
  • ✅Mudah dipasang
    ✅Keras tapi ringan - memudahkan proses pemasangan
    ✅Kalis Air 
    ✅Anti anai-anai
    ✅Permukaan yang glossy, tak payah dicat sekali pun tak apa
    ✅Kalau nak cat, boleh juga dicat bersama dinding 
    ✅Ruang anda akan kelihatan Eksklusif dan Mewah
    ✅Boleh tahan 5- 10 tahun
    ✅Mesra alam (Green Product)

Waincoting PU - 2400mm

PU (HARD) (BUKAN FOAM)/ DIY Wainscoting / Wall Skirting / wainscoting PU / wainscoating / wall deco / wainscoting PVC/ Frame deco / Wainscoting Frame/ Diy Wall skirting

 

 

Material: Polyurethane (PU)
Color: Glossy White

✅Mudah dipasang
✅Keras tapi ringan - memudahkan proses pemasangan
✅Kalis Air 
✅Anti anai-anai
✅Permukaan yang glossy, tak payah dicat sekali pun tak apa
✅Kalau nak cat, boleh juga dicat bersama dinding 
✅Ruang anda akan kelihatan Eksklusif dan Mewah
✅Boleh tahan 5- 10 tahun
✅Mesra alam (Green Product)

 

Cara Pemasangan:


1. Ukur dulu dinding korang mengikut saiz yang tepat 
2. Bila dah siap ukur. Potong wainscoting 45 degree setiap hujungnya 
3. Bila dah siap potong gunakan maxbond dan superglue untuk lekatkan wainscoting (maxbond tu cukup satu garisan di tengah sahaja tak perlu banyak pun) 
4. Pasangkan frame di dinding dan letakkan masking tape selama 1 malam untuk elakkan wainscoting bergerak.

 

Frame/ Rail Tengah / Pintu

Modern Wainscoting / Frame Pintu

 

Hasil2 Customers Kami..

Stock-stock kami semua ready kat warehouse, so memang fast despatch, hari ini bayar, esok mesti akan pick up by Abang Posmen. :)
 

What's in the box

1. Wainscoting - Length: 2400mm 

2. DIY Toolkits - Maxbond, Superglue, Chaulk Gun, Sandpaper Block

3. Installation Manual