RM63.00 - RM103.00 RM90.00 - RM130.00
Wood Strip WPC Fluted Wall Panel
Price RM63.00 - RM103.00 RM90.00 - RM130.00
Product SKU WS
Size (L x W x H) 2900 cm x 20 cm x 30 cm
Availability In Stock
Color
Quantity
Description
Highlight

Material: WPC (Wood-Plastic Composites)

✅Solid with High Quality

✅Water Proof

✅Anti-Termite (anai-anai)

✅Non-flammable (Tidak mudah terbakar

Senang Pasang - dilengkapi dengan inter-locking system, tak payah paku, pasang dengan Gam sahaja

✅ Water resistant

✅ Low Maintenance

✅ WPC4, WPC5, WPC6 - Boleh dicat semula

 

Boleh Guna: Feature Wall, Cabinet, TV Wall, Ceiling dan lain lain

Material: WPC (Wood-Plastic Composites)

Panjang: 2900mm

Lebar/ Tinggi :

WPC1 – 150x9mm

WPC2 – 150x25mm

WPC3 – 150x25mm

WPC4 – 195x14mm

WPC5 – 150x25mm

WPC6 – 195x28mm

Material: WPC (Wood-Plastic Composites)

✅Solid with High Quality

✅Water Proof

✅Anti-Termite (anai-anai)

✅Non-flammable (Tidak mudah terbakar

Senang Pasang - dilengkapi dengan inter-locking system, tak payah paku, pasang dengan Gam sahaja

✅ Water resistant

✅ Low Maintenance

✅ WPC4, WPC5, WPC6 - Boleh dicat semula

Cara Pemasangan:

1. Ukur & plan dulu dinding yang nak buat feature wall

2. lepas tu boleh la order produk kami yang Panjang 2900mm

3. Pasang dari tepi dulu, gabungla one by one macam main Lego, memang dah siap dengan interlocking design

4. Potong yang lebihan tu dengan machine saw (the best) ataupun dengan hand saw

5. Lekat pada dinding dengan contact adhesive ataupun silicone type adhesive, boleh juga secure dengan paku kalau inginkan

Stock-stock kami semua ready kat warehouse, so memang fast despatch, hari ini bayar, esok mesti akan pick up by Abang Posmen. :)

 

 

What's in the box

Woodstrip 2900mm