RM56.00 - RM91.00 RM70.00 - RM105.00
Wainscoting Frame Pintu
Price RM56.00 - RM91.00 RM70.00 - RM105.00
Product SKU WP
Size (L x W x H) 180 cm x 60 cm x 30 cm
Availability In Stock
Design
Quantity
Description
Highlight

Pintu Plain terus naik seri dengan pemasangan Wainscoting Frame Pintu
Material: PS - Anti Anai-anai, Kalis Air, Siap Potong

Wainscoting for Door 
Profile: 15mm
Warna: Putih / Emas
**Saiz adalah berdasarkan standard saiz pintu 3'x7'

Material: PS
✅Keras tapi ringan - memudahkan proses pemasangan
✅Pasang pada dinding menggunakan gam sahaja, paku tidak diperlukan
✅Kalis Air 
✅Anti anai-anai
✅Ruang anda akan kelihatan Eksklusif dan Mewah
✅Finishing yang cantik, tidak perlu dicat semula
✅ Kalau nak cat, boleh juga dicat bersama dinding
✅Boleh tahan 5- 10 tahun
✅Mesra alam (Green Product)

Apa korang akan dapat?
✅ Design A
1 set x 1800x600mm

✅ Design B
1 set x 1200x600mm
1 set x 600x600mm

✅ Design C
3 sets x 600x600mm

✅ Design D
2 sets x 750x600mm
1 set x  300x600mm

Cara Pemasangan:
1. Ukur dulu dinding korang mengikut saiz yang tepat 
2. Bila dah siap ukur. Potong wainscoting 45 degree setiap hujungnya 
3. Bila dah siap potong gunakan maxbond dan superglue untuk lekatkan wainscoting (maxbond tu cukup satu garisan di tengah sahaja tak perlu banyak pun) 
4. Pasangkan frame di dinding dan letakkan masking tape selama 1 malam untuk elakkan wainscoting bergerak.

Stock-stock kami semua ready kat warehouse, so memang fast despatch, hari ini bayar, esok mesti akan pick up by Abang Posmen. :)
 

What's in the box

Wainscoting Pintu JSet - yang siap potong