RM176.00 - RM376.00 RM220.00 - RM420.00
Set DIY Half Wainscoting PU White
Price RM176.00 - RM376.00 RM220.00 - RM420.00
Product SKU SetH-X
Size (L x W x H) 240 cm x 30 cm x 20 cm
Availability In Stock
Set
Quantity
Description
Highlight

Set ini 

✅Mudah dipasang
✅Keras dan tahan lasak
✅Menggunakan Pu Material yang berkualiti tinggi 
✅ Permukaan yang glossy, tak payah dicat sekali pun tak apa
✅Boleh di cat bersama dinding 
✅Ruang anda akan kelihatan Eksklusif dan Mewah
✅Boleh tahan 5- 10 tahun
✅Mesra alam (Green Product)
✅Wainscoting dah siap dipotong anda hanya perlu pasang sahaja di dinding

Wainscoting SET DIY - Siap Potong
Design: Half Bottom Wainscoting
Material : Polyurethane (PU)
Frame: White 35mm
Rail: White 44mm

✅Mudah dipasang
✅Keras dan tahan lasak
✅Menggunakan Pu Material yang berkualiti tinggi 
✅ Permukaan yang glossy, tak payah dicat sekali pun tak apa
✅Boleh di cat bersama dinding 
✅Ruang anda akan kelihatan Eksklusif dan Mewah
✅Boleh tahan 5- 10 tahun
✅Mesra alam (Green Product)
✅Wainscoting dah siap dipotong anda hanya perlu pasang sahaja di dinding

Cara Pemasangan:
1. Ukur dulu dinding korang mengikut saiz yang tepat 
2. Bila dah siap ukur. Potong wainscoting 45 degree setiap hujungnya 
3. Bila dah siap potong gunakan maxbond dan superglue untuk lekatkan wainscoting (maxbond tu cukup satu garisan di tengah sahaja tak perlu banyak pun) 
4. Pasangkan frame di dinding dan letakkan masking tape selama 1 malam untuk elakkan wainscoting bergerak.

Set A
sesuai untuk dinding lebar 7-8 kaki
set ini mengandungi:
bingkai 600x600mm - 3 set
rail (panjang 2400mm) - 1 keping

Set B
sesuai untuk dinding lebar 9-11 kaki
set ini mengandungi:
bingkai 600x600mm - 4 set
rail (panjang 2400mm) - 2 keping (boleh dipotong dengan senang meggunakan gergaji kecil)

Set C
sesuai untuk dinding lebar 12-13 kaki
set ini mengandungi:
bingkai 600x600mm - 5 set
rail (panjang 2400mm) - 2 keping (boleh dipotong dengan senang meggunakan gergaji kecil)

Set D
sesuai untuk dinding lebar 14-16 kaki
set ini mengandungi:
bingkai 600x600mm - 6 set
rail (panjang 2400mm) - 2 keping (boleh dipotong dengan senang meggunakan gergaji kecil)

Stock-stock kami semua ready kat warehouse, so memang fast despatch, hari ini bayar, esok mesti akan pick up by Abang Posmen. :)

What's in the box

Set A
sesuai untuk dinding lebar 7-8 kaki
set ini mengandungi:
bingkai 600x600mm - 3 set
rail (panjang 2400mm) - 1 keping

Set B
sesuai untuk dinding lebar 9-11 kaki
set ini mengandungi:
bingkai 600x600mm - 4 set
rail (panjang 2400mm) - 2 keping (boleh dipotong dengan senang meggunakan gergaji kecil)

Set C
sesuai untuk dinding lebar 12-13 kaki
set ini mengandungi:
bingkai 600x600mm - 5 set
rail (panjang 2400mm) - 2 keping (boleh dipotong dengan senang meggunakan gergaji kecil)

Set D
sesuai untuk dinding lebar 14-16 kaki
set ini mengandungi:
bingkai 600x600mm - 6 set
rail (panjang 2400mm) - 2 keping (boleh dipotong dengan senang meggunakan gergaji kecil)