RM16.00 - RM70.00
Gold Chrome Wainscoting 2400mm (PS)
Price RM16.00 - RM70.00
Product SKU Gold2400
Availability In Stock
Profile
Quantity
Description
Highlight

Material kami PS:
✅Mudah dipasang - tak perlu gunakan paku, hanya pakai gum
✅Keras
✅Menggunakan Material yang berkualiti tinggi 
✅ Permukaan yang Chrome Classy
✅Boleh di cat bersama dinding kalau ingin nak tukar warna kemudian
✅Ruang anda akan kelihatan Eksklusif dan Mewah
✅Mesra alam (Green Product)
✅Wainscoting dah siap dipotong anda hanya perlu pasang sahaja di dinding

WAINSCOTING GOLD CHROME
Material: PS
Panjang: 2400mm / 7.87 kaki
Warna: GOLD CHROME (warna emas yang boleh reflect)

Material kami PS:
✅Mudah dipasang - tak perlu gunakan paku, hanya pakai gum
✅Keras
✅Menggunakan Material yang berkualiti tinggi 
✅ Permukaan yang Chrome Classy
✅Boleh di cat bersama dinding kalau ingin nak tukar warna kemudian
✅Ruang anda akan kelihatan Eksklusif dan Mewah
✅Mesra alam (Green Product)
✅Wainscoting dah siap dipotong anda hanya perlu pasang sahaja di dinding

Cara Pemasangan:
1. Ukur dulu dinding korang mengikut saiz yang tepat 
2. Bila dah siap ukur. Potong wainscoting 45 degree setiap hujungnya 
3. Bila dah siap potong gunakan maxbond dan superglue untuk lekatkan wainscoting (maxbond tu cukup satu garisan di tengah sahaja tak perlu banyak pun) 
4. Pasangkan frame di dinding dan letakkan masking tape selama 1 malam untuk elakkan wainscoting bergerak.

 

Profile available:

Hasil2 customer kami: 

Stock-stock kami semua ready kat warehouse, so memang fast despatch, hari ini bayar, esok mesti akan pick up by Abang Posmen. :)

What's in the box

Setiap batang GOLD CHROME Wainscoting ialah 2400mm.